Pravno obvestilo

PRAVNO OBVESTILO
Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega portala www.mizarstvo-simcic.si.

AVTORSKE PRAVICE
Vsebine, objavljene na spletnih straneh izobraževalne dejavnosti www.mizarstvo-simcic.si, so last Mizarstva Iztok Simčič s.p. Uporabljajo so lahko le v nekomercialne namene, ob tem pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

PRIDRŽKI
Mizarstvo Iztok Simčič s.p. bo na spletnih straneh zagotavljal točnost in sprotnost podatkov z vso skrbnostjo. Kljub temu pa za morebitno netočnost informacij in tudi za škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Tudi druge pravne ali fizične osebe, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarjajo za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Mizarstvo Iztok Simčič s.p. tudi ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s teh spletnih strani.

Mizarstvo Iztok Simčič s.p. ni odgovoren za občasno nedelovanje strani. Pridružuje si pravico, da uporabnike napoti na druge strani svetovnega spleta in ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

VAROVANJE ZASEBNOSTI
Mizarstvo Iztok Simčič s.p. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek spletnega informacijskega sistema, skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu določene povezave na zunanje spletne strani, ki niso vezane na Mizarstvo Iztok Simčič s.p., ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:
Mizarstva Iztok Simčič s.p.
OIC Veliki Otok 44h, 6230 Postojna
GSM: 00386 41 682 551
Tel/Fax: 00486 5 726 5449
info@mizarstvo-simcic.si
www.mizarstvo-simcic.si

E-novice

Želite biti obveščeni o naših novostih
Prijavite se na e-novice >>

Avtorji

Oblikovanje in postavitev spletne strani:

Miha Dolenc - photo and design | www.mihadolenc.com