O podjetju

Mizarstvo Iztok Simčič s.p. je s svojo dejavnostjo začelo 1994 v manjši obrtni delavnici. Leta 1998 smo razširili dejavnost in se preselili v obrtno-poslovno cono v Velikem Otoku, ki je nastala iz nekdanjih vojašnic.

Z razvojem dejavnosti smo začeli izdelovati različno notranjo opremo po naročilo, v letu 1999 pa smo se pretežno usmerili na izdelovanje notranjih vrat po meri.

Notranja vrata sledijo sodobnim pohištvenim trendom, pri čemer upoštevamo želje in potrebe strank. Vrata izdelujemo iz masivnega lesa in furnirja ter oplemenitenih MDF plošč. Ostalo pohištveno opremo (dnevne sobe, spalnice, predsobe, garderobne omare) izdelujemo pretežno iz masivnega lesa, furniranih ivernih plošč, pa tudi iverala. Če želite svoj dom ali poslovne prostore opremiti z lepimi in kakovostnimi vrati ter pohištvom, vam bomo pri tem z veseljem pomagali.

Svoje skoraj 20-letne izkušnje z lesom smo v letu 2012 nadgradili z novim izdelkom namenjenim široki potrošnji. Na slovenski trg smo plasirali lesene vložke za čevlje Woodee, naravni izdelek za udobno in zdravo počutje v vaši obutvi.

Iztok Simčič

E-novice

Želite biti obveščeni o naših novostih
Prijavite se na e-novice >>

Avtorji

Oblikovanje in postavitev spletne strani:

Miha Dolenc - photo and design | www.mihadolenc.com